پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۵۸

مسئول بنیاد ایران‌شناسی دفتر منطقه‌ای زاگرس:

۴ مقاله در همایش«گیان، شصت قرن تمدن وآبادانی» ارائه می شود

۴ مقاله در همایش«گیان، شصت قرن تمدن وآبادانی» ارائه می شود

نهاوند- مسئول بنیاد ایران‌شناسی دفتر منطقه‌ای زاگرس از برگزیده شدن ۴ مقاله برای ارائه در همایش «گیان، شصت قرن تمدن و آبادانی» خبر داد.

محمدرضا عطایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به زمان برگزاری همایش «گیان، شصت قرن تمدن و آبادانی» در شهرگیان نهاوند، گفت: همایش «گیان، شصت قرن تمدن و آبادانی» مطابق برنامه از پیش تعیین‌شده، روز پنجشنبه ۱۸ آذرماه سال جاری در سالن کتابخانه بصیرت شهر گیان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اعلام نظر هیئت‌داوران گفت: ۴ مقاله «بررسی شمایل‌نگاری مهرها و اثر مهرهای مکشوف از مطالعات باستان‌شناختی تپه گیان»، «بررسی ارتباطات فرهنگی تپه گیان نهاوند و تپه گریران الشتر در عصر مفرغ»، «نمادشناسی و اسطوره‌شناسی عقاب بر مبنای نگاره‌های باستانی و موجود در منطقه گیان» و «ارزیابی ذخایر و منشأ تأمین آب سراب گیان» برای ارائه در روز برگزاری همایش برگزیده‌شده‌اند.

مسئول بنیاد ایران‌شناسی دفتر منطقه‌ای زاگرس افزود: خوشبختانه با همکاری مسئولین شهرداری و شورای شهر گیان زمینه برگزاری هرچه باشکوه‌تر این همایش فراهم‌شده است.

وی افزود: در این همایش از مسئولین استانی، کشوری و اساتید و دانشجویان مرتبط برای افزایش سطح علمی برنامه دعوت شده است.

کد خبر 3841658

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha